Psycholoog Zwolle

Praktijk in Zwolle

bg

Hoe ziet mijn hulp er doorgaans uit?

Het intakegesprek

Het eerste gesprek is altijd gereserveerd voor de intake. Tijdens dit gesprek proberen we jouw hulpvraag te concretiseren met behulp van een gestructureerd diagnostisch interview, eventueel in combinatie met vragenlijst(en). Wanneer helder is waar je precies mee aan de slag wil, maken we gezamenlijk een plan hoe dit aan te pakken.

Een duidelijke aanpak waar we beiden achter staan

Dit begeleidingsplan bespreken wij samen, zodat het helder is wat wij in het behandeltraject van elkaar mogen en kunnen verwachten. Met behulp van het plan kunnen we vervolgens ook doelen bepalen en gericht werken richting de beoogde resultaten. Om ervoor te zorgen dat we de juiste kant op blijven gaan, zullen we tijdens de sessies ook regelmatig terugkomen op

Goed om te weten

Therapie, behandeling en coaching zijn intensieve processen die energie vragen, omdat je veel bewuster en actiever dan je gewend bent nadenkt over je gedrag en gevoel. Ook buiten de sessies om zal het nodig zijn om op deze wijze aan de slag te gaan om vooruitgang te kunnen boeken. Dit gaat de ene persoon gemakkelijker af dan de andere. Soms is dit leuk en interessant, een ander moment is het intensief of confronterend. Hoe jij dit ervaart ontdekken we vanzelf, en ik zal je hierin begeleiden en adviseren als jij dat wilt.

Neem contact op
Psychosociaal therapeut NAAM in Zwolle

NAAM

  • Ervaren psycholoog
  • NIP-geregistreerd
  • Vergoeding (deels) mogelijk

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Contact

Hoe ervaren cliënten mijn hulp?