Psycholoog Zwolle

Praktijk in Zwolle

bg

Therapie voor assertiviteitsproblemen

Vind je het moeilijk om je grenzen aan te geven? Heb je er moeite mee om je mening te uiten? Dan kun je hier iets aan doen door een assertiviteitstraining te volgen in mijn praktijk in Zwolle. Je leert dan om jouw grenzen aan te geven, nee te zeggen en confrontaties aan te gaan. Hierdoor voel je je veel krachtiger.

Door het gebrek aan assertiviteit loop je steeds tegen dezelfde situaties aan. Het belemmert het contact met anderen. Je gaat confrontaties uit de weg en durft geen nee te zeggen of boos te worden. Je bent bang dat anderen jou dan niet meer aardig vinden. Meestal trek je je terug of je reageert verlegen als iemand naar je mening vraagt.

Assertiviteitstraining Zwolle

De assertiviteitstraining richt zich op het verbeteren van je sociale vaardigheden. Hierdoor verlopen contacten voortaan veel soepeler. Tijdens de assertiviteitstraining voer je praktijkgerichte oefeningen uit. Hierbij bootsen we situaties na, waarin jij het lastig vindt om je grenzen aan te geven. Gedurende deze doelgerichte assertiviteitstraining leer je om voor jezelf op te komen en dichter bij jezelf te staan.

Samen aan de slag gaan?

Wil je assertiever worden? Neem dan gerust contact met mij op. Dit kan door mij een berichtje te sturen of te bellen. Meestal ontvang je binnen 24 uur een bericht van me terug. Overdag ben ik vaak bezig met coachingsessies en telefonisch niet bereikbaar. Spreek dan een berichtje in. Vaak bel ik je dezelfde dag nog terug.

Psychosociaal therapeut NAAM in Zwolle

NAAM

  • Ervaren psycholoog
  • NIP-geregistreerd
  • Vergoeding (deels) mogelijk

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Contact

Hoe ervaren cliënten mijn hulp?