Psycholoog Zwolle

Praktijk in Zwolle

bg

Hulp bij identiteitsproblemen

Heb je het gevoel alsof je tegen dingen aanloopt? Voel je je niet prettig in je eigen lichaam? Of weet je niet of je op mannen of op vrouwen valt?

Als je al een tijdje rondloopt met dit soort vragen, dan is er sprake van een identiteitsprobleem. Je weet niet goed wat je met jezelf aan moet en welke keuzes je moet maken. Hierdoor voel je je onzeker.

Een identiteitsprobleem beïnvloedt je leven. Je trekt je terug en onderneemt minder sociale activiteiten. Het kan ook zijn dat je ineens veel uitgaat, meer rookt, drinkt of drugs gebruikt.

Eigenlijk wil je het identiteitsprobleem graag oplossen, maar je vindt het lastig om hulp te vragen. Dit is heel begrijpelijk. Het is best moeilijk om toe te geven dat het niet zo goed met je gaat.

Hoe help ik je?

Samen onderzoeken we wat de oorzaak is van je identiteitsprobleem. Dit doen we met behulp van gerichte oefeningen. Hierdoor ontdek je wie je echt bent. Je komt te weten wat je interesses zijn en waar je mogelijkheden liggen. Je leert om keuzes te maken die in overeenstemming zijn met jouw gevoel. Zo krijg je weer meer controle over je leven.

Je hoeft het niet alleen te doen

Kamp jij met identiteitsproblemen en zou je daar graag wat aan doen? Neem dan gerust contact met mij op voor vragen of voor het maken van een eerste afspraak. Ik nodig je van harte uit om samen met mij in de geborgenheid van mijn praktijk met dit thema aan de slag te gaan.

Maak een afspraak om aan identiteitsproblemen te werken
Psychosociaal therapeut NAAM in Zwolle

NAAM

  • Ervaren psycholoog
  • NIP-geregistreerd
  • Vergoeding (deels) mogelijk

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Contact

Hoe ervaren cliënten mijn hulp?